ZODIAC
2013

 

    A pleca în necunoscut înseamna a-ți asuma niste riscuri, pentru că nu știi niciodată cum este acolo, ce te așteaptă. Am pornit în această călătorie cu mult entuziasm și cu speranță, dar nu am știut că vom reuși să închegăm o echipă, fară să ne cunoaștem unii dintre noi, să abordăm subiecte diferite și care, la final, să formeze un întreg. A fost nevoie doar de comunicare și încredere. Le mulțumesc încă o dată colaboratorilor mei.

    Suntem deja la numarul 2 din Revistă și sperăm să ne continuăm călătoria și anul viitor. Acest număr va fi tot gratuit, urmând ca din anul 2014, revista să poată fi achiziționată prin abonamente. Aparițiile vor fi trimestriale, iar revista va fi distribuită în formatul PDF electronic și tipărit (la comandă). În această lună vom comunica prețul revistei și modul în care va putea fi cumpărată.Comenzile se vor trimite pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

    Mulțumim anticipat celor care vor accesa site-ul editurii și celor care ne vor urma în această călătorie, pe care sperăm, să o facem cât mai interesantă și captivantă!

"Dumnezeu a rânduit astfel, să ne suferim, să ne mângâiem și să ne ajutăm, să ne învățăm și să ne sprijinim unii pe alții!"

Arsenie Boca

 

Zodiac 2013

ISSN 2286 – 0541

ISSN–L 1843 – 6307

 

Plati OnlineMASTERCARDMASTERCARD SecureCodeVerified by VISAVISA