Comanda Dvs.


Nu aveţi nici o comandă

Vă recomandăm

Produse-Germania.ro

Termeni și Condiţii

         Editura Enmar administrează și gestionează magazinul www.edituraenmar.com și își desfașoară activitatea sub incidența legilor comerciale din România și respectă conținutul reglementărilor în vigoare cu privire la comerțul electronic. Pentru folosirea site-ului web în cele mai bune condiții se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.
         Accesând sau utilizând site-ul web www.edituraenmar.com, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. 

   Contul de utilizator:
          

         Prin înregistrarea ca utilizator veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteti responsabil(ă) de pastrarea în siguranța a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.
Sunteți de acord să ne înstiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator.
         Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

   Confidențialitate
         Editura Enmar se angajează să respecte confidențialitatea datelor utilizatorilor site-ului edituraenmar.com. Efectuarea unei comenzi pe acest site presupune furnizarea unor informații personale, cum ar fi nume, prenume, adresă, telefon etc. Prioritatea noastra principală este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori și stocate de către noi să ramână confidențiale și să fie folosite numai în scopurile pentru care au fost încredințate (efectuarea comenzii). 
        Edituraenmar.com nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă sau nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fară acordul dumneavoastră explicit. Editura Enmar poate, din proprie initiațiva sau la cererea dumneavoastră, să completeze, corecteze sau să șteargă orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depăsite sau atunci când nu mai doriți să figurați în baza noastră de date. 

   Aprovizionare 
         Nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care comanda nu poate fi onorată din motive întemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greșeli de tipărire etc.). În aceste cazuri edituraenmar.com va anunța clientul despre problemele apărute. Valoarea maximă a obligațiilor edituraenmar.com față de clienții săi, în cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, reprezintă valoarea sumelor primite de la clienți.

   Condiții de livrare:
         Livrarea carților și revistelor se va face imediat după ce plata a fost confirmată. Serviciile astrologice vor fi onorate în funcție de comenzile și cerințele Dvs. Veți fi anunțați pe adresa de e-mail durata analizelor solicitate. Pentru produsele trimise prin poștă, veți fi anunțați prin e-mail, data la care sunt gata pentru a fi livrate, valoarea comenzii și taxele aferente.
Editura Enmar va emite factură pentru carțile, revistele sau serviciile solicitate și poate fi trimisă pe adresa solicitantului (persoană fizică sau juridică). Editura poate livra on-line în țara și străinătate.

        

         www.edituraenmar.com își rezervă dreptul de a refuza livrarea unei comenzi fara explicații suplimentare față de client.
         Produsele vor fi insoțite de documentele aferente (factură/chitanță/bon fiscal).
        
   Condiții pentru returnarea produselor
         Legislația românească în domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanța, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitați și fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Notificarea se va data, semna și trimite de către dumneavoastră prin poștă la adresa str. ---------------------.În situația menționată mai sus, dumneavoastră veți returna, în termenul prevazut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fară să prezinte nici o urma de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră.

   Schimbarea termenilor și condițiilor
         Edituraenmar.com își rezervă dreptul să facă modificari, actualizări privind termenii și condițiile, fară o notificare prealabilă și fară precizarea motivelor. Edituraenmar.com își rezervă dreptul să facă modificari în structura site-ului web fară o notificare prealabilă și fară precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului web implică acceptarea modificărilor efectuate.
   
   Drepturi de autor
         Reproducerea și difuzarea oricăror informații, în orice formă, din cadrul www.edituraenmar.com se pot face doar cu acordul nostru, cu excepția reproducerii și difuzării în scop de informație de presă sau publicitară. Întreg conținutul site-ului apartine firmei Editura Enmar, drepturile de autor fiind rezervate.

   Condiții legale
         Editura Enmar și www.edituraenmar.com funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice accesare a datele personale ale altui client, sau modificare a conținutului site-ului www.edituraenmar.com sau orice afectare a performanțelor serverelor pe care ruleaza acesta sau a bazelor de date ce-i aparțin, va fi considerată fraudă și va face obiectul unei plângeri penale împotriva aceluia sau acelora ce încearcă sau au înfaptuit acest lucru.

         Proprietarul nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor și condițiilor.”
         Fiind de acord cu termenii și condițiile prezentate mai sus, Clientul își asumă în totalitate răspunderea.

   Dispute și conflicte
         În cazul unor eventuale conflicte între Editura Enmar și utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță pe teritoriul României, în conformitate cu legile române în vigoare. 

   CONTACT:
         Pentru orice probleme/întrebări/sugestii, ne puteți contacta pe e-mail la adresa:
                E-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Plati OnlineMASTERCARDMASTERCARD SecureCodeVerified by VISAVISA