Comanda Dvs.


Nu aveţi nici o comandă

Vă recomandăm

Produse-Germania.ro

Cum cumpăr

        Pentru comandarea unuia din produsele din acest site aveți la dispoziție următoarele posibilitați:

   Comanda online
        Puteți alege produsul dorit din categoriile de produse din stânga, apăsând butonul "Comandă" și introducând cantitatea dorită (acolo unde este necesar).
        Pentru a lansa comanda este necesar să vă înregistrați pe site. Daca sunteți client nou trebuie sa completați datele necesare pentru finalizarea creării contului. Odată înregistrat pe site-ul nostru puteți trimite comanda cu produsele selectate prin apasarea butonului ”Trimite comanda”.
        În cazul în care doriți să modificați lista de comandă, o puteți face în orice moment din fereastra “Afisează lista de comandă” din partea stângă a site-ului, respectiv numărul de produse din coș și valoarea totală a acestora. 

        Daca doriți ștergerea unui produs din lista de comandă, în dreptul acestuia în partea dreaptă apasă pe simbolul "coș de gunoi" și acesta va fi eliminat din coș.
 
    Comanda e-mail
         E-mailul Dvs. trebuie să conțină produsele sau serviciile dorite, adresa de e-mail pentru cărți, reviste și înregistrari mp3 sau numele, ora nașterii și adresa corectă de expediție (poștală), pentru cei care doresc să primească prin poștă înregistrările, posterele (mandalele) sau alte produse.

Cei care doresc să apeleze la serviciile astrologice este necesar să trimită toate datele: numele, ziua, luna, ora și anul nașterii, localitatea nașterii și să specifice clar ce fel de servicii doresc. Vom raspunde fiecarei solicitari pe adresa de e-mail, pentru a confirma primirea comenzii Dvs. și timpul în care aceasta va fi onorată.
 

    Plata produselor
        Pentru carți și reviste in format PDF, plata se va face după confirmarea primirii comezii Dvs. Pentru serviciile astrologice, postere, puteți opta pentru plata în momentul comenzii sau ramburs, în cazul în care doriți să primiți înregistrările sau posterele prin poștă.
Plata se va face in contul firmei: Editura Enmar SRL
CUI: 32413684
Număr Cont: RO43BTRLRONCRT0233622801 deschis la Deschis la Banca Transilvania – sucursala Sebastian, sector 5, Bucuresti,

sau

BARU LAURA OTILIA

-  RON: RO518TRLRONCRT0141364502

GBP: RO568TRLGPCRT0141364502Contul pentru plati din strainatate este:
Editura Enmar SRL
Număr Cont: RO43BTRLRONCRT0233622801 deschis la Deschis la Banca Transilvania – sucursala Sebastian, sector 5, Bucuresti
Costul pentru carti - 10 €
Costul pentru reviste - 5 €
Costul pentru servicii astrologice - 30 € (previziunile pentru un an - 60 €)
Costul pentru postere - 15 € + taxele de expeditie

 

Nou! Plata se poate face si direct de pe site! Cardurile acceptate sunt:
MASTERCARDMASTERCARD SecureCodeVerified by VISAVISA

 
   Livrarea produselor
         Livrarea produselor | se va face imediat pe e-mail, după ce plata a fost confirmată. Serviciile astrologice vor fi onorate în funcție de comenzile și cerințele Dvs. Veți fi anunțați pe adresa de e-mail durata analizelor solicitate. Pentru produsele trimise prin poștă, veți fi anunțați prin e-mail, data la care sunt gata pentru a fi livrate, valoarea comenzii și taxele aferente .

  
Tel. contact: 0766. 453.404
 
 

Plati OnlineMASTERCARDMASTERCARD SecureCodeVerified by VISAVISA